El carrer dels canvis

El carrer dels canvis

 

Sembla paradòxic però  el carrer dels Canvis comença amb un encreuament. A la dreta hi ha una bijuteria on em vaig comprar les arracades. Les vaig veure i vaig pensar que feia anys que no em posava arracades i vaig decidir tornar a portar-ne de nou. A l’altre costat hi ha un enderroc, a la casa antiga li creixen margarides i un graffitti hiperrealista. Just abans d’acabar el carrer, quan em posava les arracades, vaig rebre el teu missatge, tan ximple i directe que em va colpir el cor i després, la vida.

Mai oblidaré que a València, els canvis són eminències.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s